Mitä tarjoamme

PALVELUT

Ammattilaiset

Se Päivä tulee ja menee nopeasti! Osa muistoista haalistuu ajan myötä, mutta yksi asia ei haalistu koskaan, nimittäin sinun valokuvasi. Me olemme sitoutuneita tuottamaan jotain sinulle, mitä voit tunnustella, pitää kädessäsi ja muistella…

Mikään ei ole parempaa kuin vanhan tyylin valokuvat, mustetta ja paperia. Suosittelemme myös teettämään valokuvista tauluja sekä julisteita, anna kuvien pitää muistoa yllä tuosta päivästä.

HÄÄKUVAUS

Hääkuvaus on meidän kaikista yleisin toimeksianto. Otamme yleensä noin 300 kuvaa koko häätapahtumasta tai sopimuksen mukaan. Hääkuvauksen kesto puolestaan riippuu sopimuksesta. Voit kysyä lisää lomakkeella.

DOKUMENTAARINEN HÄÄKUVAUS

Dokumentaarinen hääkuvaus, kuvaamme koko hääpäivän tunnelmat ja tapahtumat kauniisiin kuviin. Valmistelut, vihkiminen, hääpotretit, hääjuhla ja tunnelmat yön pikkutunneille saakka. Kuvaajamme kulkee mukana alusta loppuun. Koostamme häistä upean dokumentin pariskunnalle.

  • Häävideo on uniikki tapa kertoa teidän tarina. Täällä Hääkuvauksessa, me pystymme käyttämään kahta asiaa videolla jota on mahdotonta käyttää valokuvissa. Ensimmäiseksi on liike, joka antaa tarinalle syvyyttä. Toiseksi ääni, joka auttaa sinua muistamaan lausutut sanat.
  • Hääpotretit ovat koko valokuva-albumin yksi kohokohdista ja ihanimmista kuvista. Näissä kuvissa sinun ja meidän mielikuvitus tulisi lentää, jotta saamme luotua eläviä, kauniita ja mielenkiintoisia kuvia. Haluamme kertoa maailman kauneimman tarinan! Tämä tarina kertoo sinun elämäsi rakkaudesta.
  • Miten teidän koko tarina alkoi? Me haluamme kertoa tämän. Teemme kihlakuvausta paikoissa, jotka tunnemme hyvin ja tiedämme miltä ne näyttävät vuoden eri aikoina.

Jos etsit Turun parasta hääkuvajaa kesälle 2020, otahan yhteyttä ja kuvataan myös sinulle kauniit häät. Voit lukea myös hääkuvauksen hinnasta ja katsoa meidän kesän erikoistarjouksen.

I DO!

hääpari nauttii toistensa seurasta
hääpariskunta nojaa kaiteeseen