Miksi valita meidät

Tietoa meistä

Unelmien ohjaaja

Ohjaamme unelmia

Meidän valokuvat tunnistaa värikkäistä ja elokuvamaisista kuvakulmista. Suosimme luonnon valoa ja käsittelemme kuvia hyvin vähän. Haluamme korostaa hääparin luonnollista kauneutta kuvissa.

Meidän rakkaus tarinankerrontaa ja hääkuvausta kohden on vienyt meitä ympäri Suomea kuvaamaan. Olemme kehittäneet omat menetelmämme ja olemmekin erittäin ylpeitä kuinka kustannustehokasta kuvausta pystymme nyt 2020 tarjoamaan. Meidän kilpailuetuna on laatu ja nopeus. Pätevä hääkuvaaja, olet löytänyt sellaisen. 

Perinteiset hääkuvaajat saattavat työstää materiaalia jopa 4-6 kuukautta. Me olemme sanoneet näkemiin pitkälle odotusajalle ja sanomme Terve nopealle aikataululle!

Me haluamme saada kuvat sinulle takaisin 48 tunnin sisällä siitä kun häät ovat päättyneet. Olet todennäköisesti silloin vielä häämatkallasi. Ajattele miten voit elää ne muistot heti uudestaan vielä kun olet häämatkallasi. Voit jakaa välittömästi kuvat rakkaidesi kanssa, samalla kun suuri päiväsi on edelleen hyvin muistissasi. Meidän palvelut ovat nopeita ja kustannustehokkaita.

Hääkuvauksessa pyrimme vangitsemaan ympäristön, tunnelman, sinun rakkautesi, sinun tunteesi sekä kaikki ihmiset jotka ovat mukana elämäsi tärkeimpänä päivänä. Tiedämme kuinka isoja päätöksiä teet kun valitset valokuvaajaa häihin ja me emme ota yhtäkään asiakasta itsestäänselvyytenä. Meille sinä tulet aina ensimmäiseksi ja sinun toiveet ovat erittäin tärkeitä meille. Niiden pohjalta rakennamme juuri sinun häihin sopivan kuvauspaketin.

Meidän tavoitteet asiakaspalvelussamme ovat hyvin yksinkertaisia. Ensimmäiseksi haluamme tarjota upean asiakaskokemuksen alusta loppuun saakka. Toiseksi haluamme tarjota elokuvamaista tarinankerrontaa pariskunnille, joka pohjautuu teidän omaan visioon.

Jokaisella pariskunnalla on rakkaustarina kerrottavana, me haluamme kertoa teidän… Ota yhteyttä ja tehdään tarinasta totta.

Hääkuvaus – Markku, Naantali 2.5.2020