Kysymyksiä mielessä?

Usein kysyttyä

Me vastaamme

Näitä meiltä kysytään usein:

Miten kuvailisitte tyyliänne?

Täällä hääkuvauskeskuksessa, tiedämme että häät menevät ohi NOPEASTI. Meidän tavoitteena on auttaa sinua muistamaan tämä päivä ikuisesti taltioimalla hetkiä ja tunteita kaikkialta. Meidän tyyli on elokuvamaista, kevyttä ja hauskaa, kuvaamme enemmän tilanteita kuin poseerausta ja ylinäyteltyjä lavastuksia.

Laskutatteko matkakuluja?

Emme koskaan laskuta matkakuluja tai mitään muitakaan ”piilokuluja”. Se mitä sovimme hinnaksi on se minkä laskutamme.

Mikä on RAW-aineisto ja miten saan ne?

RAW-aineisto on käytännössä ihan kaikki mitä on taltioitu koko päivän ajalta, se on rajua, raakaa, käsittelemätöntä ja käytämme tästä materiaalista hyvin pienen prosentin lopullisiin hääkuviin. Jos sinun pakettisi sisältää RAW-materiaalin, saat kaiken materiaalin USB-tikulla.

Oletteko kuvanneet aikaisemmin hääpaikassani?

Matkustamme ympäri Suomea kuvaamassa ja saatamme olla käyneet paikassa aikaisemminkin. Olemme erittäin joustavia ja liikumme vaikeissakin paikoissa sutjakkaasti.

Voinko saada videon häistäni?

Tottakai! Kerro toiveesi meille.

Kuinka paljon paketit maksavat ja mitä ne pitävät sisällään?

Tällä alalla on niin paljon vaihtoehtoja pariskunnille ja olemme huomanneet että paras tapa on jättää meille soittopyyntö tai lähettää viesti. Soitamme sinulle takaisin. Saat jutella unelmien ohjaajan kanssa. Hän kyselee lisää sinun häistäsi ja selvittää samalla olisimmeko juuri me sinulle oikea hääkuvaaja. Toit lähettää myös sähköpostia hei(at)haakuvausturku.com osoitteeseen.

Millä kuvaatte?

Käytämme DSLR kameroita. Nämä kamerat ovat pieniä ja tarkkoja, mikä auttaa meitä soluttautumaan vieraiden joukkoon (sano heihei setäsi olanpäält kannettavalle kameralle suoraan 90-luvulta, sori setä!). Käytämme myös droneja ja päivitämme kalustoamme joka vuosi. Tämä auttaa meitä pysymään turvallisena ja laadukkaana.

Mikä on drone?

Dronekuvaus antaa kaunista materiaalia sinun paikastasi. Ajamme hienoja ylilentoja maisemasta – dronekuvaus nostaa hääkuvauksen ihan uusiin korkeuksiin. Pitää kuitenkin muistaa että 90% ajasta pystymme lentämään, mutta joskus ilmat eivät salli lentämistä. Kova sade, laki tai hääpaikan omat säännöt saattavat estää tämän. Noudatamme turvallisuusmääräyksiä, joten emme lennä vieraiden läheltä lainkaan.

Milloin ja miten saan kuvani?

Huomasimme että useimmat hääkuvausyritykset ottavat 4-6 kuukautta toimittaa sinun kuvat takaisin. Me puolestaan pähkäilimme että meidän pariskunnat ansaitsevat parempaa, joten me olemme suoraviivaistaneet huomattavasti meidän prosesseja tästä syystä. Meidän tavoitteena on tuottaa kauniita videoita ja valokuvia sillä aikaa kun sinä olet häämatkallasi, joten voit heti matkan jälkeen jakaa niitä ystävillesi ja perheellesi. Me olemme noudattaneet tätä tapaa ja voimme ylpeänä sanovamme olevan #1 nopein hääkuvaaja Turun alueella.

Voinko nähdä sopimuspohjan?

Tottakai. Laitahan viestiä tulemaan vaikkapa lomakkeella.

Miten ystävät ja perheenjäsenet voivat tilata kopioita?

Sinä saat kaiken materiaalin USB-tikulla, josta sinun on helppo lähettää kaikille kopioita. 

Kuinka monta hääkeikkaa kuvaatte vuodessa?

Koska meidän kysyntä 48h tunnin palvelusta on kasvanut rajusti, pystymme tekemään vain tietyn määrän kuvauksia vuodessa. Ota meihin yhteyttä ja varataan sinulle oma aika.